Zamyslenie
Zamyslenie
Čo je život?
Čo to je?
Hostina i pomyje.
Záhrada, plot.
Z ničoho skok.
Kalendára listy.
Straty, zisky.
Čas neistý rok čo rok.
Ne / uprataný / dvor.
Neznámy priestor.
Slnko, dážď, vietor...
Čo ešte?
Rozpäté krídla i kliešte.
Ako pre koho.
Aký zámer, aký cieľ?
Do toho, do toho!
Do toho!
Do niečoho.
Do čoho?
Prečo?
Načo?
Pre koho?
Napokon záver.
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 7.9.2017