Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest na srdci

Bolest na srdci

H.I.L. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Trošku nesmyslná báseň o bolesti na srdci...

Dere mi to plíce z těla,
bolí to tak strašně moc,
v noci bývám často bdělá,
nespím ani jednu noc.
Necítíme dobře,
necítím se fajn,
vždy se něco odře,
nic nejde podle lajn.
Stojím venku v dešti,
obloha má barvu moře,
jsem svírána v kleštích,
na vysoké hoře.
Omotána trny z růží,
probodána lehkou kuší,
supi kolem mě už krouží,
moje tělo se tu suší.
Vyrvali mi srdce moje,
popraskané od lásky,
vše zamířilo do loje,
toť konec smutné sázky…
Publikoval(a): H.I.L., 27.1.2011
Přečteno (590x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti