Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tubera

Tubera

H.I.L. Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Když popadne nás nemoc jménem tubera...

Nemocna tu ležím,
v hlavě velkej vrt
a co z toho těžím?
Blížící se smrt.

Snad obyčejný kašel,
však krev se ze mě line,
doktor něco našel,
prý tubera se vine.

Uběhlo pár nocí, dní,
však přišel zrádný den,
zemřela jsem po poledni.

Hleděla jsem na nebe,
kašlala krev ven
a vzpomínala na Tebe.
Publikoval(a): H.I.L., 27.1.2011
Přečteno (352x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti