Omrvinky, Som tam i tu
Omrvinky, Som tam i tu
Anotace: pre českých čitateľov - odrobinky
OMRVINKY
Človek sebou život podopiera.
Denne zo seba berie,
zo seba načiera.
Omrvinky čo život dá
ponížene pozbiera
teší sa im, raduje.
Nevidí, že zbiera perie.
Že život s ním žartuje.
SOM TAM I TU
Som Tam i TU.
Tu vstávam do svetla,
Tam líham v tmu,
snenie, spanie.
Život je skutočnosť,
sen a zdanie.
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 2.9.2017