Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prozření

Prozření

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: ...jako bych opojena celá jsem listy v knize vlastní obracela.

Prozření

Jen prozření, když procitám
a zbytky snů, jež pochytám,
si beru sebou do kapes,
víc rozumem se nechám vést,
však vnímám jemné nitě citů
na každé ze svých cest
jakoby vytvořené z dávných mýtů,
kde růže musí kvést
a vůně jejich objímá mne zcela
jako bych opojena celá
jsem listy v knize vlastní obracela.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 1.9.2017
Přečteno (66x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Malfelica, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Lipová, Mirastus, gogol, Klarineb, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 17:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti