Pohľad na život 1., 2.
Pohľad na život 1., 2.
POHĽAD NA ŽIVOT 1.
More chcených prianí.
Plevy po chotári.
Život hľadať v snári.
Spočítať si vrásky.
Vymlátené klásky
prázdne dni bez lásky.
Neklásť si otázky:
Čo to je?
Čo to bolo?
Bez slova tancovať
to isté kolo.
Utancovať sa k smrti.
človek i život sa okolo nej vrtí.
POHĽAD NA ŽIVOT 2.
Zmar sa vodí s márnosťou.
Život s radosťou i starosťou.
Deň za dňom sa vracia.
Človek nikdy nezistí
či získava či stráca.
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 31.8.2017