Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Houslista

Houslista

.



ach mistře
jak krásně hrajete
jemnými doteky
tóny ze rtů mých loudíte

po strunách přejíždíte
smyčcem svým
vášnivým
jako luk mne napínáte
každým promyšleným pohybem

protékám vám pod rukama
hudba zní
ach
smí se to, smí?!

sladké násilí

je až nesnesitelná
tato intimita
a přesto toužím po tom ohni
co ve mně dmýcháte
po ohni
co mě spaluje



.
Publikoval(a): Amelie M., 30.8.2017
Přečteno (403x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jera_lu, Desiré, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Lipová, gogol, děda včela, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 09:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti