Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co život dal zase vzal

Co život dal zase vzal

Co život dal zase vzal

Co život Ti hezkého dal
hned zas vzal.Tu chvilku
radosti.Tu chvilku štěstí,
co si prožila.Máš pocit
jako bys ani nežila.

Do dálky se vše ztratilo.
Jen bolest v srdci a
duše zraněná to zůstalo.

Slunce tě hřeje a přesto
cítíš chlad.Celou tě objímá
jako bys do hrobu vkročila.
Tma tě obklopila.

Co hezkého Ti život dal
hned vzal.Na prstech
jedné ruky počítáš kolikrát
si se zasmála.Nad výsledkem
jsi plakala.

A co dál?
Už nic nečekáš.

Jen bolest v srdci máš.
Duši zraněné andělská
křídla připínáš.
Chtěla bys cítit teplo
na těle podat ruku někomu,
kdo tě zahřeje.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.8.2017
Přečteno (60x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Lipová, Klarineb, děda včela, Desiré, Makaveli, gogol, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti