Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest na křídlech

Bolest na křídlech

Bolest na křídlech

Bůh tě do smutku oblík
a samota tě provází.
Jen bílá holubička u tebe
sedí.Na křídlech svých
tvou bolest k nebesům nese.

Tvé oči se v hlubokou studánku
mění.Srna z ní přišla pít.
Slzy tvé její žízeň hasí.

Tvé ruce prázdné jsou.
Kotě,cos našla teď hladíš
jak krásně přede.

Srdce Tvé hledalo lásku
a duše pochopení.Nenašlas
nic.

Bílá holubička k nebesům
letí tvou bolest na křídlech
nese.Bohu ji k nohám položí.
Bílá lilie teď v tvých rukách
leží.
Publikoval(a): slunečnice69, 29.8.2017
Přečteno (56x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Desiré, Mirastus, gogol, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti