Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nesmrtelnost vzpomínek a ...

nesmrtelnost vzpomínek a ...

Marcone Básně » Deprese

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo

je jako noc a meluzína
hašteří se nad sklenkou vína
a když mě zrovna neproklíná

nezní mi v uších

je jako den a slabý vánek
měnící se v bouři
když pochytá všechny své slzy

a stále drží dlaň v dlani
jen ne tu mou, nezlobím se na ni
jen na důvod proč žít a meluzínu

a taky vánek

protože čekám na vzácný okamžik
který jsem dávno propásl
Publikoval(a): Marcone, 28.8.2017
Přečteno (275x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Sonja la Rosa, Formis, Martin Havlíček, Lipová, Makaveli, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti