Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč?

Proč?

raněnésrdce Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Proč klečím u Tvých nohou

Proč klečím u Tvých nohou se srdcem na dlani?
Proč čekám lásko,že mne Tvá zář zachrání?
Proč neštěstím jsi mou můzou,mým nadáním?
Proč v neštěstí o lásce mé srdce zpívá?
Proč za lásku bojuji,když se Tvé srdce jinde dívá?

Proč cítím v srdci,že jsi mým osudem?
Proč se tak bojím,že jednou nebudem?

Proč chci miláčku,i když možná nechceš,
jen pro Tebe žít?
Proč Tě nechci ztratit a v bezedných nocích
o Tobě,marně,marně s žalem snít?

Proč je tak lásko nemožné
se Tvé úžasné osůbky vzdát?
Proč pořád toužím v Tvém žáru
se koupat a hřát?

Proč chci klidně pro Tvé srdce
i tou nejvyšší daní platit?
Proč toužím anděli
Tvou duši,srdce i tělo zlatit?

Proč můžeš bohyně má
mou duši,srdce i tělo spálit klidně v prach?
Proč už z té velké bolesti,
z Tvých lásek,nemám lásko strach?

Proč Tě tak zbožňuju,miluju,blázním lásko má?
Proč se mi miláčku o Tobě celý život zdá?
Proč o Tobě sním dnem i nocí,každou vteřinu?
Proč jsi jen Ty a já nekoukám za jinou?

Proč jsi tak miláčku úžasná a skvělá?
Proč lásko Tvá duše tu mou pohltila zcela?
Proč se lásko země kolem své osy otáčí?
Proč země kolem slunce obíhá a v jeho záři skotačí?
Proč v jeho žáru trpí a umírají všechny velké lásky?
Publikoval(a): raněnésrdce, 26.1.2011
Přečteno (222x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti