Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SAMOTA DUŠE

SAMOTA DUŠE

Erkim Básně » ?nezařazené?

Anotace: Proč je všude kolem nás tolik bolesti.....

Samotou běžím světem dál,
nikdo mne nehledá a nečeká,
do noci lesa pomalu ulehám,
temný stín na mne už volá.

Temným lesem běžím dál,
hladový vlk na mne číhá,
není to vlk, ale Ďábel sám,
stále rychleji blíží se k nám.

V mé duši není radost,
je v ní pouze bolest a starost,
chybí mi, ten krásný lásky čas,
doufám a věřím, že přijde zas.

Do nového dne se probouzím,
nebo stále spím či bdím,
jako sen, vše zdá se být,
žádný z tvorů, odpověď mi nenabíd.
Publikoval(a): Erkim, 25.8.2017
Přečteno (60x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Lipová, Malfelica, Makaveli, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti