Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní mlha

Letní mlha

Letní mlha

Ranní mlha tě celičkou pohltila.
Jen šlápoty v trávě orosené zůstali.

Srdce Ti krvácí a kapky krve se s
kapkami rosy mísí.V ranním slunci
se jak rudé rubíny třpytí.

Cestička v trávě z Tvých šlápot
zbude a vede až k samému konci.
Andělé tam čekají ,aby Tvou bolavou
duši do náruče vzali.

Srdce Ti od rány hluboké krvácí.
Mlha se rozpustila.
Jen stopy poseté lesklými rubíny
zbyli.

Duše Tvá se strachem chvěje jaké
to je na druhém konci Tvé cesty.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.8.2017
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Lipová, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti