Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zdravím chtěl bych říct že to je moc pěkná báseň a chtěl bych ji zformovat do hudební verze samozřejmě se svolením A hlavně bych dodělal sloku. Zatím mějte se famfárově .:)
17.1.2013 21:41 | hatlamatla
malá... běžka? ... Anežka? ... veška?
:) Né, je to dobrá báseň!
3.6.2011 1:35 | Lucijána