Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt

Smrt

Sandra Bullock Básně » Smutné

Anotace: když se blíží konečná

SMRT

Smrt – ta nekonečná neznámá,
Smrt – hra s ní je dávno prohraná,
. . . boj proti ní se nedaří,
. . . slza třpytí se ti na tváři.



Smrt – tu kosí celé okolí,
Smrt – rána, co se nikdy nezhojí,
. . . a ani bystré oko sokolí
. . . ji neuhlídá, ani nezkolí.



Smrt – je společnice nevděčná,
Smrt – cesta s ní je společná,
. . . snaha o rozchod s ní je horečná,
. . . snaha marná . . . je tu KONEČNÁ !!!!



Nechci z ŽITÍ jen tak vybruslit,
Mám plány, cíle, jak líp žít,
Mám chuť dál se smát a snít,
A mnoho dobrých přátel kolem sebe mít.


CHCI TU S VÁMI BÝT ! ! !
Publikoval(a): Sandra Bullock, 24.8.2017
Přečteno (261x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, děda včela, Malfelica

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti