Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc

Noc

M2 Básně » ?nezařazené?

Anotace: co se děje v noci

Co to slyším, to je duch,
Dělá pořád Buchy, Buch,
Ale kdeže jaký duch,
To je přece jen roj much,
Naráží furt do sklenice,
Ve které je světlo svíce.
Pochopte to, všude tma,
A najednou kus světla,
Rozletí se hnedka k svíci,
Vedle ní hmyz dlouze spící.
Nepřemýšlí, nebrzdí,
A jsou mrtví vedle zdi.
Tak to nechte, jděte spát,
Ráno máte brzo vstát.
Publikoval(a): M2, 24.8.2017
Přečteno (53x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti