Čarodějka
Čarodějka
Kouzla a čáry má ve své moci
Své plány spřádá každičké noci
Ať už je úplněk, či temný nov
Užívá magie v síle svých slov
Pronikavý pohled a tichý hlas
V nitru svém vnímám, volá mne zas
Vztahuje ke mně svou bledou dlaň
Buď navždy jen můj
Tak se staň
Publikoval(a):
P.Believer, 26.1.2011