Žákajda
Žákajda
Anotace: nabídka žákovské knížky
Já prodávám žákajdu,
A to jenom za pajdu.
Žákajda ne mnohostranná,
Skoro vůbec nepopsaná.
Čtyři pětky jinak nic,
A to jenom za měsíc.
Kupujte ji já jí nechci,
Jsou kvůli ní samí kecy.
Když to půjde dám vám slevu,
Chci jen slyšet „já to beru“.
Publikoval(a):
M2, 23.8.2017