Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Familia #2

Familia #2

MV1 Básně » o Přátelství

Anotace: Dovolím si lehce objasnit, báseň je o blízkých přátelích a není příliš pozitivní. :-)

Jako ztracené dítě vzdaluji se od rodiny
Pro svoji nedůslednost laxní mohu za to však sám
Mé oblíbené housle mizí v dáli též
A křik mých očí neslyší ani hluchý
Les temnější než noční moře v hlubinách
kde jediný svit tvoří číhajíci smrt jako návnadu
Radím se s postavou která jen stojí a mlčí a civí
Však jen se pohni na náznak pochopení
Stojí
Proč když máš mou důvěru
Mlčí
Záře ve tvých očích není jako v mých mrkni
Civí
Nechávám sochu sochou pokračuji hřbitovem
Familia #2 je základ úspěchu to vím
Jak je možné že sám jsem si to pohnojil
Nemusel bych chodit tam a zpět
Zpět a tam
Jsem zaprodán zamotán do sítě pavoučí
Díky sobě
Publikoval(a): MV1, 21.8.2017
Přečteno (290x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti