Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prázdnota

Prázdnota

Prázdnota

Den za dnem utíká
den s nocí se střídá.
Ty už nic nečekáš od
života vzpomínky tě tíží.

Dveře jsou zavřené a
cesta nikam nevede.
Srdce už nevěří že
smát se dovede.

Pohled máš zastřený
to od slz,co k zemi
padají.Slunce už
nehřeje měsíc se ve
tmě ztratil.

Den za dnem utíká
a ty cítíš prázdnotu.
Srdce se uzamklo na
deset západů.Dveře se
zabouchli všemu v cos
věřila je konec.
Publikoval(a): slunečnice69, 20.8.2017
Přečteno (62x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: barča1, Bezhlavý rytíř, děda včela, Klarineb, Malfelica, Desiré, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti