Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

dveře

dveře

Marcone Básně » Smutné

Anotace: remix konceptů, stylů, tzn, že jsem jich asi 5 odepsal, jako už nepoužitelné ... Múzo, twl ...

ještě mě zajímá co je za dveřmi
ale když mrkneš ve světle záblesku
na chvilku i tebe dostane slepota

tak odemykám tvou skříňku Pandořinu
jenže vidím jen kout a pavučinu
o kterou se tříští měsíční stříbro

potoky marnosti kolemjdoucích
nevyváží to stádo hněvu v těle
i když říkám si, asi se máš skvěle

asi i mě zmohla slepota
když jsem otevřel oči po záblesku
už nechci vědět, co je za dveřmi
Publikoval(a): Marcone, 19.8.2017
Přečteno (210x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Lugilla, michaela07, Sonja la Rosa, Mari13, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Lipová, slunečnice69, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti