Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kde jsi?

Kde jsi?

Jen hloupí lidé mají křídla.
Láska - to jsou zbytky jídla.
Mám jich plné zuby.

Ztupí pěsti, trhá vlasy.
Vyvolává slzy... asi.
Lezou ven jak pasta z tuby.

Krev proudí... a tělo dýchá,
když naději trochu svítá.
Vždycky žije víra!

...

K čemu jsou naděje ...a pocity?
Na blízku už nejsi ty.
...A nebudeš.
Tělo žalost svírá.
Publikoval(a): Neegoista, 19.8.2017
Přečteno (334x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Tereza1918

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti