Špatné zprávy
Špatné zprávy
Ta zpráva
jako studená sprcha
zkropila mé zpocené tváře
a úleva nepřichází
zhasla v naději polární záře
v zoufalství ticha
raději ani nedýchám
vystoupíš na vrchol
a na obzoru
navršené štíty skal
moře plné hoře
na ostří nože
měsíční krajinou
sama procházím
realitou zcela jinou
v té zemi, ve které mrazí...
Publikoval(a):
Klarineb, 17.8.2017