Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Perseidy

Perseidy

Amelie M. Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: nejhorší na světě je bezmoc...... byla to noc, kdy padaly hvězdy.. lidé nadšeně otáčeli hlavu k nebi a sdíleli své pocity a já.. držela jsem ji za ruku, dokud neusnula..

.



Za okny dál běží si svět.
V pokoji bílém čas zastavil se.
Temnota vypíná mou mysl,
ta bolestí znovu se začíná chvět.

A z oblohy naprosto klidně
si padají létavice.

To jiní chtějí zpět na Zemi,
vyklidit pokoje bílé,
uvolnit místo tam nahoře,
či pro některé snad tam dole?

Prý Bůh bdí nade všemi.

Už nikdy nechci padat.
Už nikdy, NIKDY VÍCE!

Rouhání?
Nepůjdu do pekla,
já.. už tam jsem!

Amen




.
Publikoval(a): Amelie M., 17.8.2017
Přečteno (257x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, donne, ProstěLu, Marcone, Mirastus, Desiré, Makaveli, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti