Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neobjevíš....

Neobjevíš....

Padá myšlenka do záchoda
sám sebe objímáš
když vrací se ti křídla
nebo sny
přiliv se zvedá
tak na co čekáš..?
noc tě svedla
zničila plány
tmy se lekáš
bloudíš
a víš
že sám sebe
Neobjevíš....
Publikoval(a): radek oslov, 16.8.2017
Přečteno (30x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Missis Jednonohá

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 19:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti