Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JSI

JSI

jsi můj život
přesto ho nežiji

jsi můj dech
přesto nedýchám

jsi můj zrak
přesto jsem slepá

jsi moje křídla
přesto jsem chromá

jsi moje ústa
přesto jsem němá

jsi moje láska
přesto jsem prázdná

jsi můj rozum
přesto jsem nevědoucí

jsi moje tvář
přesto masku mám

jsi moje otázka
přesto už se neptám

jsi moje sázka
přesto vabank hraji

jsi můj adrenalin
přesto čas marním

jsi moje všechno
přesto nemám nic

nemysli na mne víc
Publikoval(a): Sandra Bullock, 16.8.2017
Přečteno (1010x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, Desiré, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 07:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti