Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osudová#2

Osudová#2

Cygnus Básně » o Lásce

Anotace: +doplnění

Záklon kyvadel, chutnáš jak karamel
když se pokládáš, mé tělo pod svým máš
jsi závoj z obláčků, líbej mě, miláčku
líbej mě na ústa, když měsíc dorůstá

Pod křídly labutí, z nebeských perutí
když střelec střílí a chvíli se zdá
že bys mohla být má
jak já tě mám rád
Publikoval(a): Cygnus, 15.8.2017
Přečteno (151x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Martin Havlíček, Desiré, Bezhlavý rytíř, děda včela, Mirastus, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti