Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osudová

Osudová

Cygnus Básně » o Lásce

Anotace: ..schůdky vesmírem, skrz válkou a mírem..

Tlukot decibel zmatených kormidel
plujeme po vlnách zrcadel, v ozvěnách
střípky zázraků zchátralých baráků
v objetí naděje, že jednou vyspějem.

Schůdky vesmírem, skrz válkou a mírem
dveře vzdálené, zavřené, zamčené
za nimi ztracená, láska zraněná
mé srdce klopýtá, pro svět už nedýchám.

Je to jen vítr v záclonách
a tvůj dech vysrážený na skle
čekám, že jednou zavoláš
a ocelová klec praskne.

Jsi pro mě celý širý svět
kapky deště, vody oceánu
slunce co vychází po ránu
chtěl bych ho spatřit ještě.
Publikoval(a): Cygnus, 13.8.2017
Přečteno (248x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Martin Havlíček, Makaveli, Klarineb, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti