Reakce na neznámý hovor
Reakce na neznámý hovor
Anotace: Tuhle básničku jsem jednou složil na neznámí hovor, snad se vám bude líbit :D
Hej ty kundo,vyser voko!
A poslouchej moje slovo!
Teď ti povím básničku,
o zkouřeném perníčku.
Šel perníček na ulici,
a sežral tam popelnici.
Blil a blil kudy šel,
a brzy pošel.
Jestli nechceš dopadnout,
jak perníček s lopatou.
Vypni hovor tenhle,
a seřež si varle.
Čus!
Publikoval(a):
Cerbl, 13.8.2017