Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslouchej!!!!

Poslouchej!!!!

raněnésrdce Básně » Láska ... zklamání

Anotace: příchutí citrónu je láska

Jinovatka stříbří stromy
a cesta je hladká,
srdce jsou vřelá
a láska sladká!

Tak nějak neobyčejný je dnešní den,
kdy s příchutí citrónu je láska
a po Tobě tu zbude zase jenom sen,
v peřinách na pár dní zavřená vrátka.

Stůj!
No tak počkej,lásko stůj!
Otoč se!
Na mne se podívej,jsi celý život můj!

Slyšíš,jak moje srdce k Tobě mluví?
Jak Tebou bořící mosty,opravuje z nové duhy?
Jak Ti chodníčky vysypává hvězdným prachem?
Jak ráno vztává s novým nachem?

Poslouchej!!!!
Pro Tebe lásko zní můj zvon!!!
Publikoval(a): raněnésrdce, 26.1.2011
Přečteno (287x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 1Leo, Rezervé, donne, jakofweuio

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti