Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sopka (Vesuv)

Sopka (Vesuv)

Vylezl jsem na kopec
všude spečené kamení
díra uvnitř je pruhovaná vrstvami
Jednou to znovu bouchne
vidím obláčky kouře
sopka jako by dýchala
Publikoval(a): Trubka Petr, 8.8.2017
Přečteno (146x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 00:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti