Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A voda šumí dál

**A voda šumí dál

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: voda,voda,voda...

~~~~~~
Já se ráda dívám
po každé čisté vodě
když stojím na palubě
té jedné staré lodě,
na stožáru je prapor
a na něm srdce dvě
ta tvoje stará loď
ta pluje do ráje..

Pak večerní slunce
pomalu se sklání
ty otočíš svůj koráb
je konec putování,
plujeme ke břehu
tam loď zakotvíme
a myslet na smutek
to vážně nemusíme...

My jsme v noci dali
jen sbohem měsíci
a brzy ráno vyjde
to slunce zářící,
voda zase šumí
jak ta řeka plyne
stejně jako včera,
tak pomalu a líně...

Potom přišla chvíle
plavba mě nebaví
třeba tě někdo jiný
už brzy nahradí,
na protějším břehu
mu do náruče skočím
a s plavbou po vodě
natotata skončím...

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 8.8.2017
Přečteno (145x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Bezhlavý rytíř, Kytka62, Mirastus, Makaveli, gogol, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti