Polární záře
Polární záře
Anotace: Vidím Tvé oči ve snech
Vidím Tvé oči ve snech,dívám se na ně.
Sním si tu o dotyku Tvé krásné dlaně.
O něžném úsměvu Tvé krásné tváře.
Andělském převleku Polární záře!
Mé srdce na lásku jak z pohádek věří.
Ve snách mé oči klížící za Tebou běží.
Vidím Tě Hvězdičko,srdce se raduje,
jsi pro svět překrásná!
Plesá mi srdíčko,vesmírem třpytivá
a krásou úžasná!
Publikoval(a):
raněnésrdce, 25.1.2011