Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Muchomůrka červená

Muchomůrka červená

Engliš Básně » o Životě

Anotace: Krásná a kouzelná prašivka...

Zamysli se nad tím to:

Řeknu-li slovo,
ztratím to.

Budu-li mlčet
a pouze
dívat se,
bude pak nejlepší
zmiznout,
či skrývat se.

Stále nechápeš?
Ohni se, utrhni,
vždyž to dokážeš...

Tomuto zvláštnímu jevu,
diví se,
Alenka
v Říši divů.

Zásluhou,
červeno-bílé houby,
snažím se utáhnout
do hlavy šrouby.
Publikoval(a): Engliš, 25.1.2011
Přečteno (319x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jin&Jang, GAIA77, H.I.L., jakofweuio

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti