Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Veritas

Veritas

1) Nad krajem, se vznáší temný stín,
nikdo neví co za tím vězí,
černá mračna k zemi, se blíží,
to teta smrt kosu, si brousí.

2) Kdo se vyhne. tomu osudu,
který předurčil, tuto dobu,
co s námi, v té době bude,
až si smrt pro nás přijde.

3) Slunce, se snaží vrátit zpět,
není dobrý tento svět,
mne líbí se pouze hluboký les,
kam veškeré zlo, bojí se vlézt.
Publikoval(a): Erkim, 30.7.2017
Přečteno (46x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti