Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podsvětí

Podsvětí

Johny_J Básně » o Lidech

Anotace: ... o Mafiánech

Limuzína jede večerní ulicí
černé brýle, doutník, koženou čepici
Mafián v ní sedí, jako na trůně
přikázal zastavit, kupodivu slušně.

Mafián vysedl, ven z limuzíny
vajgl hned zašlápl, do tvrdé hlíny
hned vytáhl krabičku a zapálil si druhý
netuší že do rána, bude dávno tuhý.

Mít velké peníze, má svoje riziko
obchody s drogama, vezme si na triko
rychle to ukonči! kámoši radili
stejně ho pozítří, gangsteři zabili.

A tu kousek vedle, od mrtvoly jeho
velký nápis CASINO, světlo svítí z něho
tam chodí ti prachatí, bavit se a pít
aby další mafián, prachy mohl mít.

Jiní mu to budou, závidět později
z kumpánů jeho rázem, stanou se zloději
domluví se na něj, když sám půjde tmou
místo peněz jeho tělo hlínou zahrnou.

Takto žije podsvětí, dle mého názoru
možná by ses před ním, měl mít na pozoru.
Publikoval(a): Johny_J, 25.1.2011
Přečteno (203x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Alec

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti