Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SEN

SEN

Erkim Básně » ?nezařazené?

Anotace: Kéž by se stal realitou

1) Hvězdy září, jak kočičí oči,
duše má noří se do hluboké tmy,
o krásné víle, hned se mi zdá
ze snu mne budí, jen její hlas.

2) mluvíme o světě, proč je tak zlý,
v tom mysl mi zakryje pouze zlá síla,
světlo a víla, jsou v dálce a já na jiné stezce,
chci za, ní zpět, však čas spánku moc krátký jest.

3) Další noc, opět zdá se mi o ní,
je krásnější, než luční kvítí,
odkud se vzala, ani sám nevím,
doufám, že její jméno mi napoví.
Publikoval(a): Erkim, 29.7.2017
Přečteno (68x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti