Čo žije v človeku - človek rozpráva.
Čo žije v človeku - človek rozpráva.
Anotace: Ako sa človek prejavuje
ČO ŽIJE V ČLOVEKU
Dá sa chytiť do rúk ľudskej mysle hnutie?
Je možné chytiť cit,v láske pobudnutie?
Pohladkať slnka lúč,
od srdca k srdcu kľúč
pevne stisnúť v dlani?
Dá sa dotknúť života v rôznorodom dianí?
Dá sa chytiť špatnosť,
dá sa chytiť krása?
Čo žije v človeku vnímanim chytiť dá sa.
ČLOVEK ROZPRÁVA
Človek rozpráva.
Telo,oči napráva,
gestikuluje rukami,
hovorí mimikou tváre.
Ničím nevypovie
čo sa v ňom deje práve,
ako myslí,čo má v srdci, hlave
i keby ako chcel.
To, čo hovorí je Pravé?
Nezdá sa byť Veľké malé?
myšlienky nestále stale menia smer.
Aké sú, také sú.
také ich človek ber.
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 27.7.2017