Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak to chodí v nebi

Jak to chodí v nebi

Trubka Petr Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Jedna starší písnička zní: Kdo to ví odpoví, odpoví mi na otázku, co je ...

Jak to chodí v nebi,
myšlenka mne zlobí.
Chtělo by to exkurzi
nebo přípravný kurzy.

Sekají tam trávníky,
zametají chodníky?
Pečou housky, koláče,
k snídani či ke sváče?
Nebo jen tak zahálí,
na Zemi už makali?

Hrají tam domino,
promítají kino?
Chytají tam ryby
a říkají kdyby?
Mají touhy, přání,
a též odříkání?

Kdopak mi to poví?
Asi nikdo neví.
Neptejte se faráře,
o tomhle on nekáže.
Publikoval(a): Trubka Petr, 25.7.2017
Přečteno (206x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti