Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V dešti

V dešti

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Láska....?

V dešti tě chci ochutnat,
do tvé hloubky se ponořit
a nové sny utvořit,
nechat se tebou spoutat.

Slyším tvůj dech
a padající kapky mě svádí,
točí se kolem rozpálených těl, jak hadi,
už nezastavím zrychlený tep.

Horoucí nebe padá
a pekelné plameny zmrzly,
nic nedává smysl, jen snad hvězdy
a naše láska.
Publikoval(a): Rose-H, 24.7.2017
Přečteno (241x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Michelle.Morrigan, Klarineb, Mirastus, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti