Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevím co napsat

Nevím co napsat

Erkim Básně » ?nezařazené?

Anotace: Také nevím co napsat

Báseň: ODCHOD

1) Temné dny se rychle blíží,
oči osudu na nás shlíží,
svět se stále rychle točí,
musíme být ve všem silní.

2) Duše z těla odplouvá,
smrt, jest hříchu odplata,
každý přejde řeku Styx,
už nebudeme žít nikdy víc.

3) Druhý břeh nás čeká,
není to cesta lehká,
Bůh podsvětí nás vítá,
už neuvidíme, jak ráno svítá.
Publikoval(a): Erkim, 24.7.2017
Přečteno (48x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti