Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zámecká zahrada 2

Zámecká zahrada 2

Zámecká zahrada

Slzy dešťové vpíjí
se do země vyprahlé.
Slunce zastínily temné
mraky.Smutek tě objímá
srdce bolí.

V zámecké zahradě sedíš.
Cítíš vůni růží.Pávi pyšně
prochází se kolem tebe.
Jejich pestré peří je
nádherné.

Vodotrysk míří vzhůru
k nebi a se šuměním
padá na hladinu.Tvůj
pohled prázdný skrývá
bolest,co nosíš v sobě.

Sedíš na lavičce.
Přemýšlíš kam tvoje
cesta vede.

Nevíš.
Jen se bojíš.

Snad tam kde duše tvá
nalezne pochopení.
Snad tam kde srdce neucítí
bolest.Snad tam kde slzy
promění se v úsměv.

Je takové místo na zemi?
Nebo snad až v nebi.

V zámecké zahradě ticho je.
Tvé oči jsou skryté za slzami.
Pávi prochází se spanile tak
blízko.Jen natáhnout ruku a
pohladit je.

Díváš se na ně v srdci bolest
máš a slzy utíráš.
Spadly první dešťové kapky.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.7.2017
Přečteno (38x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Lipová, Klarineb, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti