linkin
linkin
zabil bych pro pravdu
miluji,
opravdu
ale je to vole těžký
milovat pěšky
cítím, že zrovna dnes
nebude můj den
jak jsem si vysnil život
a pak si normální člověk hodí mašli
jo, už mě našli
/ RIP Chester Bennington/
Publikoval(a):
Marcone, 23.7.2017