Tacho - Pár vteřin
Tacho - Pár vteřin
Anotace: (Tacho - Daniel Landa)- předělávka textu k hudbě.
Jen pár vteřin...
buší mi srdce - stoupá tlak,
moh bych zkriplit
a možná i zabít...
krátká chvíle...
pocit že mířím do oblak,
když šlápnu na plyn
v nesmrtelnost věřím.
Rychlost stoupá...
úsměv jak zataženej mrak,
stažená prdel
jak po cestě se řítím...
gumy kvičí...
smýkaj se jak splašenej drak,
poslední vteřiny
a už se o strom tříštím.
Snad se to mělo stát!!!...
teď je mi tak nějak pusto,
tady na tom místě
kde nejsou žádný živý...
že jsem měl rychlost rád
hnal jsem to tři sta z místa,
skončit na věčnosti
trvalo jen chvíli...
Chtěl bych vrátit
co se už nedá odpískat,
tu krátkou chvíli
ten vteřiny zlomek...
krátká cesta
a za ní prudká zatáčka
na konci strom
a zazvonil zvonek.
Snadný zhasnou
však mnohem těžší zůstat živ,
musíš hold myslet
i na zadní vrátka...
vyplej mozek
dláždí ti cestu do oblak
ač těžká noha
je do pekel zkratka.
Neměl jsem to tak hnát!!!...
teď moje bídný kosti
spočinuly v hlíně
a obracej se v hrobě...
že jsem mě život rád
hnal jsem to třista z místa,
už svý dluhy nevrátim
promáchnutý době.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 22.7.2017