Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásko vítám Tě zpět

Lásko vítám Tě zpět

Brazzillka Básně » o Lásce

Anotace: O dvou lidech a pocitech a o lásce!

není důvod abych se teď chtěla smát,
nebo si s city tvýmy musela hrát,

srdce mi zase plane, že by za to mohla láska,
cítím se v náručí tvém jako beznadějná kráska,

že bych nemohla znovu jako poprvé milovat?,
to ti nechci a nemohu slibovat,

že ty jsi ve mě zas tu lásku vzbudil,
v každém okamžiku co jsi mě po kůži hladil,

a tvá vůně, té se nikdy nenabažím,
cítím jak se od země do oblak vznáším,

a tvůj nevinný, prostý a smyslný smích,
nebojím se tě milovat, láska není v mém světě hřích,

a tvůj hlas nežný a klidný, mluvíš ke mě,
cítím jak zachvěla se mi pod nohama země,

i když vím že nemusím, přesto se bojím,
jít po boku tvém dál o to přesto stojím,

každý začátek zdá se někdy slepý,
smůla se mi v lásce od počátku na paty lepý,

prošla jsem si snad celým peklem, peklem bolavým,
s prvním i posledním mužem nepravým,

a vždy věřila jsem tomu jako teď,
proto půjdu s tebou v naději v lásku vpřed,

možná, že tolik nejsi jako já živ,
ale že mě budeš v nářučí nosit, mi slib!

já ti za to lásku mojí slibuji,
a tuhle báseň ti z duše věnuji,

nechci nic zadusit v sobě i když je to risk,
možná to může být i nemusí být zisk,

přesto v sobě tu vášeň a naději neudržím,
dnes každou další bolest, vím že vydržím,

dnes vím, že bez lásky umřít nechci a neumím,
a do posledních dnů najít tu pravou se pokusím

život je tak úchvatný, miluji každý den,
cítíš to semnou?slyšíš kolik jsem ti dala jmen,

třeba vím kdo jsi, třeba tě znám lépe než ty mě,
stůj dál v dobrém i zlém už jen při mě,

a já ti to vždycky s čistou láskou vrátím,
v tvých očích se zase v tvé blízkosti jako dnes ztrácím,

chce se ti jako mě tebe milovat?,
chci ti své srdce na dlani darovat,

vem si ho a nikdy ho nezraň, miluj mě celou,
takovou nesmělou, dospělou, zbabělou i někdy posmutnělou,

a třeba ve dvou se nám bude šťastněji žít,
teď bych si přála už jen s tebou na věky věků být,

a umírat po boku tvém,v tvém náručí,
vědět, že smrtí to nikdy nekončí!

vždycky buď takový, jakého tě dnes znám,
vím, že na duši ještě máš šrám,

možná i já se toho také bojím,
ale svou cestu s tvou bez pochyb spojím,

je to další šance možná pro nás dva,
možná sen co ještě nezkončil a stále se mi zdá!
Publikoval(a): Brazzillka, 22.7.2017
Přečteno (210x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti