Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všechno ber ďas

Všechno ber ďas

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: .............

doteky cudné
v hříšné měnit
polibky letmé
zintezivnit
a přitom člověkěm zůstati

těžké je ve chvíli
kdy ostych se rozptýlí
udržet sám sebe
na oprati

ale proč vlastně
když cítím se slastně
dbát jakési morálky
rádoby pravidel

vždyť o tom jsou emoce
rajské to ovoce
nelze jej koupit
a není na příděl

oba to cítíme
oba se těšíme
škoda by byla
ten okamžik promarnit

všechno ber ďas
vždyť ztracíme čas
nalejme vášeň
a pojďme ji do dna pít

pak v opojném souznění
noc v den se promění
a my dva víme
že jsme naplno žili

možná zítra zase
možná již nevrátí se
ta chvíle
kterou jsme spolu
nepromarnili
Publikoval(a): James Libustka, 21.7.2017
Přečteno (122x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Formis, Desiré, Lipová, Marcone, Mirastus, Kytka62, Klarineb, Bezhlavý rytíř, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti