TOUR DE FRAU
TOUR DE FRAU
Anotace: Když Tour de France vrcholí...inspirace slavným závodem...
Tour de France
pestré šípy krajinou letí
rychlostí blesku
jezdci se s kilometry rvou
stejně jako já
pádím v myšlenkách za tebou
Tour de frau
přes kopce tvých vnímaní
na čele pelotonu
ve žlutém trikotu
v krvi, únavě i potu
snad u tvých nohou spočinu
míjím vrcholy beze studu
přijíždím vítězně do cíle
věřím že na piedestalu
s tebou stát snad jednou budu
a plody poznání
budou sladké a ne shnilé
v bolestech se rodím i umírám
vzestupy i pády prostě už nepočítám
na konci všech etap strhnu cílovou pásku
najdu tam sebe, tebe a snad i lásku?!...
Publikoval(a):
Klarineb, 20.7.2017