Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zámecká zahrada

Zámecká zahrada

Zámecká zahrada

Paví křik a peří pestré
to k pávům patří když
prochází se pyšně.

Nad hlavou slunce a pod
nohama zelená tráva.
Lavička pod stromem k
posezení láká.

Jen v srdci je pusto
a duše chřadne.Láska
a city jsou velmi vzácné.

Těžko je hledáš když nevíš
kde.Paví křik vytrhl tě
ze zamyšlení.Slzy,co padají
v trávě se ztrácí.

Růže voní zámecká zahrada
tiše zpívá.Sedíš na lavičce
a oči utíráš.

Až přijde zima vše tu bude bílé.
Jen v tvé duši bude tma a
tak to už zůstane.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.7.2017
Přečteno (39x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Desiré, gogol, barča1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti