Mrak přes cestu
Mrak přes cestu
Anotace: Odnese nás do nebes? (Jedna čistě pozitivní báseň. Pro změnu.)
Mrak přes cestu!
Lehce
Hladce
Světem létá
Vidí
Jak kvítek
Vzkvétá.
Slyší řeky šum
Cítí básníkův um
Dotýká se prázdnoty
I nekonečna.
Někdy rýmu strádá
Jindy sám se skládá...
Je svobodný!
Publikoval(a):
Jera_lu, 17.7.2017