SVITÁ - GÓL
SVITÁ - GÓL
SVITÁ
Zem nový deň víta.
Umýva sa rosou.
v lúč slnka sa utrie.
Pohľadí ma nový deň?
Udrie?
GÓl
Gól! Gól!
Presný, tvrdý,trefný bol.
Iba bol strelený do vlastnej brány.
Prečo si človek sám spôsobuje rany?
Publikoval(a):
anna41, 17.7.2017